U bent hier

Win duotickets voor 'Keyboard Fantasies'

Casa Rosa en ZIZO geven duotickets weg voor de documentaire 'Keyboard Fantasies' op zondag 15 mei in Sphinx cinema te Gent. De vertoning maakt deel uit van EVERYTHING UK. Dit Brits cultuurfestival zet naast spraakmakende Britse cinema ook muziek en literatuur in de kijker op verschillende locaties in Gent.

Voor wie het verhaal intussen nog niet kent: Glenn Copeland is een 78-jarige zwarte trans man die in de jaren 80 een sublieme elektronicaplaat maakte, toen nog als Beverly Glenn-Copeland. Het kleinood heette Keyboard Fantasies, het kwam uit op tweehonderd cassettes en vijftig ervan raakten verkocht. In 2015 botste een Japanse muzieknerd op één van die cassettes en de rest is geschiedenis. Glenn Copeland, die nooit enige roem genoot, toert sindsdien de wereld rond en Keyboard Fantasies werd onlangs ook herwerkt door onder meer Bon Iver, Arca, Blood Orange en Kelsey Lu. En nu is er ook dit hartveroverend portret van een waanzinnig warme man met een onwaarschijnlijk levensverhaal. Een documentaire die zich gerust kan meten met The Devil and Daniel Johnston.

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 15 mei om 15u in Sphinx cinema te Gent.

Stuur een mailtje naar [email protected] met als titel 'Keyboard Fantasies winactie' en wie weet krijg jij binnenkort een gratis duoticket!

Bekijk hier de trailer.