U bent hier

×

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/casareu164/domains/casarosa.be/public_html/includes/file.phar.inc).

Beleid

Vrije bijdrage

Casa Rosa wil haar activiteiten zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Daarom zijn alle activiteiten van Casa Rosa gratis.

Om de organisatiekosten te dekken en activiteiten in de toekomst te verbeteren, nodigen we je uit om een vrije gift te schenken. Je beslist zelf, afhankelijk van jouw situatie en gevoel, de hoogte van jouw vrije bijdrage.

Heb je hierover vragen? Spreek ons gerust aan. Bedankt!

Inschrijvingen

Inschrijven is voor bepaalde activiteiten van Casa Rosa verplicht. Aangezien bij dergelijke activiteiten de plaatsen beperkt zijn, wees je er dan van bewust dat wanneer je inschrijft je de plaats van iemand anders wegneemt.

Wanneer je last-minute canceled of toch niet komt opdagen voor een activiteit waarvoor je je inschreef, gelieve er dan ook rekening mee te houden de kans bestaat dat je in de toekomst niet meer kan deelnemen aan activiteiten van Casa Rosa.

Indien je omwille van een geldige reden toch niet kan komen, laat dit dan tijdig (ten laatste 24u op voorhand) weten via [email protected]. Op die manier kunnen we andere geïnteresseerden op de wachtlijst op de hoogte brengen.

Safe(r) Space

Casa Rosa streeft ernaar een Safe(r) Space te waarborgen. Hier is er geen plaats voor transfobie, holebifobie, seksisme, racisme, ableïsme, andere uitsluitingsmechanismen of onverdraagzaamheid.
In alles wat we doen staat consent (wederzijdse toestemming) centraal

  • Laat assumpties achterwege
  • Ga discreet om met iemands persoonlijk verhaal
  • Spreek vanuit jouw eigen ervaringen en probeer veralgemeningen te vermijden
  • Draag jouw steentje bij aan de Safe(r) Space
  • Er is ook ruimte voor een Brave(r) Space, deze ruimte is bedoeld om te proberen, te spreken, te luisteren, te delen,...

Merk je iets op wat niet juist voelt of wil je zelf een melding doen?

  • De medewerkers van Casa Rosa staan steeds klaar om je te helpen.
  • Ook het internationale codewoord Angela kan je gebruiken om een situatie die niet veilig voelt te signaleren.

Ook na het evenement kan je een melding doen door te mailen naar [email protected].

Wil je graag meer info? Download de uitgebreide gids onderaan!

Deze richtlijnen werden gebaseerd op de Safe(r) Spaces gids ontwikkeld door Çavaria en Wel Jong.

Bestanden: 
BijlageGrootte
PDF icon safer_space.pdf106.28 KB