U bent hier

×

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/casareu164/domains/casarosa.be/public_html/includes/file.phar.inc).

IDAHOT 2024 - vlaggenactie

Op 17 mei wappert de regenboogvlag in alle Vlaamse steden en gemeenten aan het stadhuis, het OCMW, de sporthal of de bibliotheek.

In het teken van IDAHOT (de Internationale Dag Tegen Holebi+ en Trans+ fobie) roepen we namelijk niet enkel de burger op om actie te ondernemen, maar ook alle gemeenten. Door op 17 mei de regenboogvlag te hijsen, maken we duidelijk dat LGBTI+ burgers zich thuis mogen voelen in hun gemeente. 

Net als de afgelopen vier jaar, gaan we voor een impactvolle dag in ons warm Vlaanderen en verzetten we ons met de vlaggenactie tegen elke vorm van discriminatie!

Doe mee en registreer jouw gemeente via de website van IDAHOT, ten laatste op 1 mei om 17.00h. Dankzij jouw registratie kunnen wij correct rapporteren aan de pers en aan het departement Gelijke Kansen van de Vlaamse gemeenschap!
Deel je engagement door een foto van de gehesen vlag te sturen naar [email protected], en op sociale media onder de hashtag #idahotBE. Vergeet zeker Casa Rosa niet te taggen op Facebook en Instagram!

Als je als gemeente nog een vlag nodig hebt, kan je terecht op de webshop van çavaria.

Laat de regenboog wapperen!