U bent hier

IDAHOT 2024 - Posterpakket

Het is weer zover!

IDAHOT 2024, ofwel de Internationale Dag Tegen Holebi+ en Trans+ fobie, zit in de startblokken. Zoals elk jaar vieren we dit op 17 mei, de dag dat homoseksualiteit uit de lijst van geestesziekten werd geschrapt in 1990.

Om deze memorabele dag te vieren, voert Casa Rosa net als vorige jaren de postercampagne! Iedereen die in Oost- en West-Vlaanderen woont, kan gratis een posterpakket van stickers, kaartjes en posters aanvragen.
Met slogans als “Thuis in een gelijkwaardige wijk” en “I see your true colors”, gaan we de buurt nog warmer maken.

In 2023 hebben we meer dan 1200 posterpakketten verzonden, dit jaar doen we het nog beter! Daarvoor hebben we jouw hulp nodig, dus spread the news. Laat het aan iedereen weten die je kent, en laat de wereld meegenieten door foto’s van jouw pakket te delen op sociale media. Gebruik de hashtags #IdahotBE, #ThuisInEenGelijkwaardigeWijk en #WelkeStemmingKiesJij en tag Casa Rosa op Instagram en Facebook.

Doe je mee? Registreer je dan ten laatste op maandag 8 april! Begin mei zenden wij dan jouw posterpakket op met de post.

Ook bedrijven, organisaties en gemeentebesturen zijn meer dan welkom om een posterpakket aan te vragen. Als zij nog iets meer willen dan de standaardinhoud, mogen zij een seintje geven via [email protected]!