U bent hier

10-daagse van de Veerkracht

Onder het motto #samenveerkrachtig organiseert de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid ook dit jaar van 1 tot 10 oktober weer tal van activiteiten die de veerkracht versterken en geestelijke gezondheid bespreekbaar maken.

Net als vorig jaar staat de 10-daagse in het teken van ‘kracht’. We hebben allemaal sterktes waar we trots op mogen zijn, maar we ervaren ook allemaal tegenslagen waarmee we moeten (leren) omgaan. Veerkracht is het vermogen om dat te doen én er sterker uit te komen. Jij doet toch ook mee?

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid is een gezamenlijk initiatief van verschillende Vlaamse organisatoren. Ontdek het aanbod in alle Vlaamse steden hier.

In Gent worden de activiteiten georganiseerd onder de noemer 10-daagse van de Veerkracht. Benieuwd naar het aanbod van workshops, lezingen, doe-activiteiten, tentoonstellingen in Gent? De meeste activiteiten zijn gratis en/of werken met inschrijven. Ontdek het programma!

Activiteiten van Casa Rosa

Ook bij Casa Rosa hebben we een gevarieerd programma uitgewerkt. (Her-)ontdek jouw veerkracht tijdens de vorming rond mentale weerbaardheid of kom in actie met de workshop Flow & Resilience. Doorprik het taboe rond seksualiteit bij vrouwen met een beperking met een bezoek aan de tentoonstelling LIJF-elijk ANDERS of beleef de kwetsbare kracht van liefde in de film Futur Drei.

Ontdek alle activiteiten hier!