U bent hier

Vrijwilligersvacatures

Enhousiast om vrijwilligerswerk bij Casa Rosa uit te voeren? Naast onze vaste teams zoeken wij ook voor specifieke evenementen enthousiaste helpers. Op deze pagina verschijnen hiervoor verschillende vacatures. 

Klusjesdag (6 juli)

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Schrikken fysiek zwaardere klusjes jou niet af? Ben je in het bezit van een rijbewijs? (geen must) Hou je van werken in teamverband? Kan je je vrijmaken op zaterdag 06 juli 2024?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Casa Rosa organiseert een heuse klusjesdag!

We plannen een gezellige dag met een tof team om een waslijst aan diverse klusjes af te vinken. Dit gaat van kleine herstellingen, poetswerk tot heus sleep- en draagwerk van grote materialen die weg mogen naar het containerpark.Nadien voorzien wij frietjes en drankjes en eeuwige dank voor dit geweldige team! Iedereen welkom op zaterdag 6/07 tussen 13u en 18u.

Heb jij zin om ook wat extra liefde te geven aan ons beminde huis?

Neem dan nu contact op via [email protected]

 

Gentse Feesten (19-28 juli)

Casa Rosa gooit de deuren open tijdens de Gentse Feesten en wordt dé hotspot voor LGBTI+ activiteiten. Tien dagen lang organiseren verenigingen uiteenlopende activiteiten. De kleurrijke infostand voor de deur laat passanten kennis maken met het LGBTI+ thema. Iedereen is er welkom om een babbeltje te slaan of even uit te blazen in onze strandstoelen. Ook tijdens onze avondactiviteiten zoeken we enthousiaste vrijwilligers. We zoeken dus een hoop verschillende profielen:

  • Casa Rosa-spierballen met praktisch inzicht voor onze op-en afbouw
  • Casa Rosa-sfeermakers met goesting om heel Gent in regenbogen te kleuren
  • Casa Rosa-stewards met een hart voor sociale veiligheid
  • Casa Rosa-barvrijwilliger met een glimlach bij het bedienen van bezoekers
  • Casa Rosa-fotograaf met oog voor het perfect sfeerbeeld
  • Casa Rosa-social media ster met een passie voor contentcreatie

Meer informatie over de inhoud van deze vacatures vind je hieronder!

Casa Rosa-spierballen

Heb je wel wat praktisch inzicht en zin om je handen uit de mouwen te steken? Kom mee helpen met onze op en afbouw net voor/net na de Gentse Feesten! Maak het gebouw helemaal feest-klaar en zorg samen voor een geslaagde editie van de Gentse Feesten!

Casa Rosa-sfeermakers

Heb je zin om mee de sfeer op de Gentse Feesten te beheren? Kom mee stickers uitdelen en laat heel Gent in de regenboog kleuren! Ontmoet andere fijne vrijwilligers en leg contacten met bezoekers in onze infostand. Dit telkens tussen 15u -19u. 

Casa Rosa-stewards

Heb je zin om onze evenementen in goede banen te helpen leiden? Kom mee helpen om tijdens onze fuiven een safe-space te creëren! Doe actief aan crowd control en wees een actief aanspreekpunt. Stewards hebben we enkel nodig tijdens onze activiteiten in het weekend. 

Casa Rosa-barvrijwilliger

Heb je zin om mensen te bedienen en onze barwerking in goede banen te leiden? Kom mee achter de bar drankjes verkopen en help andere verenigingen een centje bij te verdienen. 

Casa Rosa-fotograaf

Heb je zin om herinneringen vast te leggen? Kom mee de Gentse Feesten in beeld te verankeren! Je kiest volledig zelf welke dagen je even langskomt om te fotograferen en hebt volledige creative vrijheid. Laat ons de Queer joy van de Gentse Feesten verduurzamen. 

Casa Rosa-sociale media ster

Heb je zin om de wereld te tonen hoe gezellig onze infostand is? Kom mee content creëren! Maak leuke video's, foto's,... en lok nog meer mensen naar onze gezellige infostand.

Heb je nog vragen of interesse? Mail [email protected].

 

Bestanden: