U bent hier

SAVE THE DATE | 27 oktober 2022

Werk je al aan een Gelijke Kansenbeleid in jouw stad of gemeente of heb je plannen om de eerste stappen hierin te zetten? Laat je inspireren tijdens XChange Forum om op een inclusieve manier lokale impact te genereren! Hier moét elke stad en gemeente aanwezig zijn!

Markeer alvast donderdag 27 oktober 2022 in jouw agenda voor de eerste editie van XChange Forum en wissel kennis, ideeën en best practices uit rond LGBTI+ Gelijke Kansen met andere bestuurs- en beleidsmedewerkers.

Met XChange Forum brengt Casa Rosa lokale beleidsmedewerkers uit Oost- & West-Vlaanderen samen om kennis, ideeën en best practices op het gebied van LGBTI+ uit te wisselen. Bovendien stellen we een programma samen met allerlei workshops, case studies en inspirerende sprekers. Op die manier creëren we samen lokale impact en werken we aan een meer inclusieve maatschappij. De officiële uitnodiging met alle informatie over het programma en de mogelijkheid om je in te schrijven volgt binnenkort.

Omdat we het programma op maat van de wensen en behoeften van je stad of gemeente willen afstemmen, horen we graag je input. Klik hier om je input aan te leveren.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via [email protected]