U bent hier

Gentse Feesten: Casa Rosa, c'est party!

 

Casa Rosa en haar verenigingen vieren de Gentse Feesten!

De Gentse Feesten 2016 zorgen van 15 tot en met 24 juli voor een bruisende sfeer in heel Gent. In de Kammerstraat 22, het adres van Casa Rosa, wordt er vijf keer gefuifd!

Het Oost-Vlaams open huis voor holebi’s en transgenders organiseert op 20 juli een exotische en excentrieke fuif: Exotica. Vanaf 22 uur wordt er gedanst en gedronken in de salons op de gelijkvloerse verdieping, vlak naast bar A-Pluss. Exotica bleek vorig jaar een enorm succes. Een vervolg kon niet uitblijven. De opbrengsten van Exotica worden geïnvesteerd in de werking van Casa Rosa.

Het gebouw in de Kammerstraat is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Feest in de salons

In de salons zijn er ook fuiven van aangesloten verenigingen van Casa Rosa op 15, 16, 22 en 23 juli.

Op 15 juli zorgt serviceclub Straight Forward voor de kick-off van de Gentse Feesten. Meisjes en vrouwen komen op16 juli aan hun trekken tijdens ‘Girls just want to have fun’ van SheSheBar. Jongerenverenigingen RoundAbout30 en Verkeerd Geparkeerd slaan op 22 juli de handen in elkaar voor de gezellige cocktailnight ‘Shake ’n Stirr’. Er geldt tijdens de fuif geen leeftijdsgrens, maar verwacht toch vooral jonge feestvierders. LGBT-studentenclub Acantha verzekert op 23 juli nog meer jeugdig enthousiasme met ‘Lynx: Summer Edition’. Ze nodigen dj Mr Helios en dj Yo-Key uit.

Kortom: zin in een fuif voor holebi’s, transgenders en hun vrienden? Gent is in juli een aanrader!