U bent hier

Doelstellingen 2015

In vijf strategische en veertien operationele doelen condenseerden we onze doelstellingen voor 2015. Iets meer dan een maand geleden presenteerden we onze plannen al op onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Bij deze zetten we ook hier graag onze toekomstplannen uiteen.

Ons kernstreven blijft zoals steeds een open en laagdrempelig huis zijn voor holebi’s, transgenders en hun omgeving. Om ons op dit vlak te versterken denken we het komende jaar na over onze infrastructuur, een warm onthaal en duidelijke communicatie. Extra aandacht gaat uit naar community building en het stimuleren van samenwerking. We profileren ons voortaan onder meer als Oost-Vlaamse poot van de nationale koepel çavaria en het samenwerkingsverband Wel Jong Niet Hetero. We bieden onze aangesloten groepen nog steeds structurele ondersteuning, maar zullen ook vaker en nauwer met hen samenwerken. Ook vrijwilligerswerking staat hoog op onze doelstellingenlijst, net als het verhuur van zalen en kantoren. Bovenal zullen we werken aan een transparante en efficiënte werking in dienst van alle Oost-Vaamse holebi's, transgenders en mensen uit hun omgeving.

Hoe we dat alles precies zullen aanpakken lees je in onze doelstellingen 2015.

Kriebelt het om mee te helpen? Laat het via ons webformulier weten aan onze vrijwilligerscoördinatoren Marion en Jonathan.