U bent hier

De 10-daagse van de Veerkracht bij Casa Rosa

Elk jaar serveert de 10-daagse van de Veerkracht, van 1 & 10 oktober 2022, je op tal van gratis activiteiten om je mentale weerbaarheid te versterken. Ook bij Casa Rosa organiseren we enkele inspirerende activiteiten die naadloos aansluiten bij het thema van deze editie: ‘Samen Veerkrachtig!’ 
 

Leer meer over zelfzorg en grenzen stellen tijdens een vorming gegeven door KLIQ en de werkgroep ça va van çavaria op dinsdag 4 oktober. De ervaren trainers werken graag samen met jou aan topics als welzijn en verbinding.

Of laat je onderdompelen in het verhaal van twee Amerikaanse LGBTI+ atleten tijdens onze filmvertoning van de docu 'Game Face' (2015, Michiel Thomas) in samenwerking met PinX op donderdag 6 oktober! Game Face vertelt het parallelverhaal van Fallon Fox, de eerste transgender pro MMA-vechtster ooit, en Terrence Clemens, een veelbelovende student basketballer in Oklahoma en homoseksueel.Volg hun coming out proces en de obstakels waar ze als trans en holebi atleten mee worstelen doorheen hun carrière. Enkele interessante stemmen, zoals Alexi van Zacht Beton leiden na afloop van de film het gesprek in met het publiek ter reflectie. Bereid je voor op een inspirerende avond!

Meer info en het inschrijvingsformulier vind je hier!