U bent hier

Casa Rosa zomert

De Vrienden (en vriendinnen) van Casa Rosa starten de zomer met hun jaarlijkse barbecue in samenwerking met Casa Rosa. Dit jaar gaat het evenement door op 7 juli op het landgoed “De Campagne” te Drongen. Het is het uitgelezen moment om even bij te kletsen met vrienden en kennissen die je al dan niet even uit het oog was verloren.

Het doel van dit evenement is uiteraard niet enkel mensen samenbrengen, maar ook Casa Rosa even in de kijker plaatsen en dit op een gezellige informele manier. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de werking van Casa Rosa en is broodnodig.

De Raad van Bestuur zal dan ook van de gelegenheid gebruik maken om een tipje van de sluier te lichten met betrekking tot haar toekomstvisie en werk wat reeds werd verwezenlijkt.

Het evenement staat ook dit jaar open voor iedereen zowel Vrienden van Casa Rosa als andere vrienden en sympathisanten. Wij bestellen alvast het mooie weer, zorgen jullie voor de sfeer?

Hoe werkt het?
Full leden of ereleden van de Vrienden van Casa Rosa wiens lidmaatschap nog steeds loopt, nemen gratis deel aan het evenement.
(Ter info: dit zijn leden die een jaarlijks lidmaatschap van 180 EUR of meer betalen. Weet je niet zeker of jouw lidmaatschap nog geldig is? Contacteer ons en we helpen je graag verder.)

Casual leden van de Vrienden van Casa Rosa en andere sympathisanten of vrienden, kunnen deelnemen aan de zeer democratische prijs van 25 EUR per persoon.

Inschrijven kan simpelweg via [email protected]; gewoon even melding maken van het aantal deelnemers en de verschillende namen. Bevestiging en betalingsmodaliteiten worden per email doorgestuurd.

Wat houdt deze prijs in?
Voor de prijs van 25 EUR krijg je een aperitief met hapjes, barbecuefestijn en dessert met koffie of thee.
Dranken kunnen ter plaatse aangekocht worden (dit is niet van toepassing voor full leden of ereleden).

Praktische informatie?
Waar:
Landgoed “De Campagne”, Gijzelstraat 12, 9031 Drongen
Wanneer:
Zondag 7 juli 2013
Hoe laat:
We starten om 12u30.
 
Heb je nog vragen of wens je ook een handje toe te steken op de dag zelf? Contacteer ons dan op [email protected] of 09/269 28 12.