U bent hier

Casa Rosa 3.0.

denkdag georganiseerd door Casa Rosa en çavaria

Laat ons met de eerlijke deur in huis vallen: Casa Rosa heeft een tekort aan (financiële) middelen, een ernstig tekort aan vrijwillig(st)ers en is wat stuurloos (geworden) in haar doelen. Jarenlang hebben beroepskrachten en vrijwillig(st)ers geprobeerd het schip (blijvend) te doen varen, doch op dit moment lukt het niet meer. Daarom doen wij (Casa Rosa en çavaria) een zeer emotionele oproep naar iedereen in Oost-Vlaanderen om mee het heft in handen te komen nemen! 

Op zaterdag 12 oktober gaan we met z’n allen nadenken over de toekomst van de vzw: Wat wil Oost-Vlaanderen? Wie wil zich hierbij engageren? Op welke verenigingen kan Casa Rosa rekenen, en vice versa? Hoe pakken we de financiële druk aan? Tal van vragen en stellingen laten we aan bod komen, om Casa Rosa te heropbouwen. 

Dit wordt geen dag om (blijvend) te benoemen wat allemaal ‘fout’ liep in het verleden: dit wordt een dag waarop we willen knallen naar de toekomst toe, leerpunten uit het verleden toelaten maar constructief vooruit denken! Ook de huidige bestuursleden zijn bereid hun mandaat neer te leggen, indien dit nodig is voor nieuwe wind en nieuwe mensen. Uiteraard zal er dan snel een vervroegde AV georganiseerd worden. 

Met de steun van enkele ervaringsdeskundigen wordt dit een belangrijk moment in de geschiedenis van de vzw. Groepen, individuen, AV-leden, ‘anciens’, betrokken organisaties, Stad Gent, de Provincie… iedereen is welkom! 

We starten om 9.00u (onthaal) en eindigen om 13.00u. 

Voor vragen over de denkdag kan je terecht bij:
- Iris de Caluwé, [email protected], 0497 55 00 03
- Sven Spreutels, [email protected], 0474 21 18 82
(Verdere concrete inhoud zal snel toegevoegd worden.)

Graag uiterlijk 4 oktober inschrijven via [email protected]!

Casa Rosa en çavaria hopen en rekenen op jullie aanwezigheid!