U bent hier

Brainstorm rond werking voor roze ouderen

Vrijdag 24 april gaat in onze salons een eerste brainstorm door rond werking voor en door roze ouderen. Een tijd geleden gingen daarover stemmen op in huis. Er is een opvallend gebrek aan groepen voor deze doelgroep, binnen Oost-Vlaanderen en dus ook bij ons. Enkele van onze oudere vrijwilligers besloten daarom uit te zoeken of het zin heeft een aparte werking of groep hiervoor op te starten. Om daar uit te komen, hebben ze ook jou nodig!

Een twintigtal mensen lieten alvast hun contactgegevens achter tijdens onze gezellige winteravond eind februari. Toen kwam Eveline Van de Putte vertellen over haar boek 'Stormachtig Stil' (waarvoor nog steeds exemplaren te winnen zijn!) dat levens- en liefdesverhalen van roze ouderen bundelt. Onze vrijwilligers maakten van de gelegenheid gebruik om er een eerste oproep te lanceren voor de aankomende brainstormsessie.

Kon jij je contactgegevens nog niet doorgeven, maar ben je wel nieuwsgierig? Heb je zin om mee te denken? Leer je alvast graag andere roze ouderen kennen uit onze regio? Stuur een mail naar info[at]casarosa.be om je aanwezigheid op de brainstorm te bevestigen of voor meer details.