U bent hier

2de activiteit ROZE+: Parfum, een passie

We stelden onze nieuwste telg ROZE+ al eerder voor. De werkgroep is er voor de al wat rijpere holebi's en transgenders, maar hanteert daarbij bewust geen leeftijdsgrenzen. ROZE+ staat open voor iedereen die zich aangesproken voelt! Tijdens haar tweede activiteit in oktober stelt ze zich bovendien graag voor aan een nog breder publiek. Jong, oud, holebi of niet, trans of niet, ouder of kind van... kom een kijkje nemen!

Wat die tweede activiteit inhoudt? Alles over parfum! Zondag 11 oktober krijgt de groep Lieven Debrauwer op bezoek. Velen kennen hem als regisseur en cineast van o.a. 'Pauline & Paulette', maar alleen intimi weten dat hij een echte passie heeft voor parfum.

Lieven heeft een privé collectie van om en bij de 500 parfumflacons, een keuze uit 130 parfums elke ochtend en een arsenaal aan kennis! Met héél veel passie en mogelijks nog meer liefde vertelt hij over zijn favoriete geurende onderwerp. Niet alleen over parfum, maar ook over parfumhuizen, flacons, couturehuizen, legendarische gebruikers en geurige anekdotes weet hij straks iedereen te boeien. Wie wil, kan een paar van de parfumklassiekers testen.

De activiteit start om 14u en gaat door in de Jules Braetzaal op de eerste verdieping van Casa Rosa. Adres: Kammerstraat 22, 9000 Gent.

Voor €10 per persoon kan je genieten van een stimulerende namiddag, een gezellige babbel, koffie en taart. Een inschrijving vooraf is niet noodzakelijk, maar wel aangeraden. Dat kan via een mailtje naar [email protected].

Meer informatie over de activiteit vind je op Facebook.