U bent hier

XChange Forum. Inspires local LGBTI+ impact!

SAVE THE DATE | 27 oktober 2022

Werk je al aan een Gelijke Kansenbeleid in jouw stad of gemeente of heb je plannen om de eerste stappen hierin te zetten? Laat je inspireren tijdens XChange Forum om op een inclusieve manier lokale impact te genereren! Hier moét elke stad en gemeente aanwezig zijn!

Markeer alvast donderdag 27 oktober 2022 in jouw agenda voor de eerste editie van XChange Forum. Op deze dag brengt Casa Rosa lokale beleidsmedewerkers* uit Oost- & West-Vlaanderen samen om kennis, ideeën en best practices op het gebied van LGBTI+ uit te wisselen.

Bovendien stellen we een programma samen met interactieve workshops, case studies en inspirerende sprekers. Laat je als starter op een interactieve manier onderdompelen in de wereld van quick wins of haal je hart op als ervaren stad of gemeente door inspiratie te putten uit diverse case studies. Daarna is er uiteraard tijd om verder na te praten en gedachten uit te wisselen. Kortom, wees aanwezig als je op een inclusieve manier lokale impact wil genereren.

We ontvangen je graag in de bruisende kuststad Oostende in het nieuwe zwembad Brigitte Becue. Inschrijven kost €65 per persoon. Facturatie is mogelijk met bestelbonnummer. Voor dit bedrag krijg je een hele dag (9u - 17u) een interessant gevuld programma, lunch en gratis drankjes aangeboden. De inschrijvingen gaan binnenkort van start.

Het gedetailleerde programma en de mogelijkheid om in te schrijven volgen binnenkort.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via [email protected]