U bent hier

Spring eens binnen!

Spring eens binnen!

Casa Rosa is elke maandag- en woensdagnamiddag open tussen 13u en 17u. Kom eens langs om kennis te maken, een gesprek te hebben of gewoon om rond te hangen met wat vrienden en (gratis!) koffie.

Vragen? Of spreek je graag eens op voorhand af? Mail dan naar info@casarosa.be

Tot snel!

Het Casa Rosa Team

 

 


Onthaal

Casa Rosa stelt haar deuren weer open!

Maandag en woensdag tussen 13 en 17u kan je ons terugvinden in de salons op het gelijkvloers. (Gesloten op feestdagen en tijdens de Gentse Feesten)

Vragen rond seksuele oriëntatie en genderidentiteit?

Holebi’s, transgenders en hun omgeving kunnen met hun vragen bij ons terecht. Maar zeker ook studenten, leerkrachten, sportclubs, werkgevers, … eigenlijk gewoon iedereen is welkom om contact met ons op te nemen rond deze thema’s.


Vier met ons mee #10daysoflove op de Gentse Feesten

Casa Rosa, (t)huis voor holebi's en transgenders, viert tijdens de Gentse Feesten '10 days of love' met een messagemuur!


10daysoflove

Valentijnsactie: Make Your Love Visible!

Op dinsdag 14 februari organiseert Casa Rosa in samenwerking met de werkgroep BI van çavaria een heuse Valentijnsactie gericht op het zichtbaar maken van biseksualiteit. Met een groepje enthousiastelingen zullen we, gehuld in de bi-shirts van çavaria en gloednieuwe #bimyvalentine tote bags, van 11u30 tot 14u00 aanwezig zijn op de Korenmarkt te Gent (of bij slecht weer onder de stadhal).
 


campagnebeeld valentijnsactie

Bi In Beeld fototentoonstelling

In september organiseren çavaria en de roze huizen 'Bi Visibility Month' waarin ze extra aandacht besteden aan bi's en biseksualiteit.


Sytse: 'Man of vrouw: mij maakt het echt niet uit.'

Rouwregister voor Deborah Lambillotte

We moeten u helaas het overlijden van Deborah Lambillotte meedelen, die jarenlang aan het roer stond van Casa Rosa.


Gentse Feesten: Casa Rosa, c'est party!

 

Casa Rosa en haar verenigingen vieren de Gentse Feesten!

De Gentse Feesten 2016 zorgen van 15 tot en met 24 juli voor een bruisende sfeer in heel Gent. In de Kammerstraat 22, het adres van Casa Rosa, wordt er vijf keer gefuifd!


Programma Gentse Feesten Casa Rosa

ROZE+ uitstap naar Brugge

Beste rozeplussers en sympathisanten,


ROZE+: herfstwandeling

Het Drongengoedbos is één van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Oost-Vlaanderen. Het is de plaats bij uitstek voor fietsers, joggers en wandelaars. Vanuit de omliggende toegangspoorten, de dorpskernen Knesselare, Ursel en Kleit kan je in dit boeiende lappendeken op ontdekking trekken tot in het hart van het bosgebied. Langs de met zijn historische karakter typische landelijke en culturele attractiepunten sleept het landschapspark jouw helemaal mee in een unieke ervaringsbelevenis.


2de activiteit ROZE+: Parfum, een passie

ROZE+, onze nieuwste telg, is er voor de al wat rijpere holebi's en transgenders. Met een tweede activiteit in oktober stellen ze zich graag voor aan een breed publiek. In het bijzonder op deze activiteit is iedereen welkom. Jong, oud, holebi of niet, trans of niet, ouder of kind van... kom een kijkje nemen!


logo ROZE+

Pagina's

Subscribe to Casa Rosa RSS