U bent hier

Gentse Feesten: 10 Days of Casa

Het is weer zover! Binnen enkele dagen beginnen de Gentse Feesten. Ook dit jaar gooien we onze deuren open, komen we naar buiten met onze infostand en nodigen we de Feesten uit in huis.

Overdag vindt je ons voor de deur. Daar wordt onze infostand bemand door onze vrijwillig(st)ers. Je vindt er info over onze werking, die van çavaria en aangesloten groepen. Tijdens de latere uurtjes staan we op de dansvloer in onze Salons.

Elke avond is er feest en een ander thema! Vrijdag 17 juli trappen we af met een LGBT Top 100. Fuiven van onze aangesloten groepen SheSheBar, Verkeerd Geparkeerd, RoundAbout30 en Acantha passeren in de volgende negen avonden de revue. Daarnaast organiseren wij onder meer een I Love 90s avond en Tea Dance. Love Boat sluit de Feesten van 2015 in stijl af. De volledige planning lees je hieronder. Op Facebook kan je je alvast op aanwezig zetten en alle nieuwtjes op de voet volgen.

Zin om ook zelf een handje toe te steken? Dat kan nog steeds! Via ons inschrijfformulier zie je snel welke shiften vrij zijn en kan je meteen inschrijven.